skogsro

Sol, sol, sol...

Publicerad 2012-12-05 10:03:00 i Allmänt,

 
Nu när jag är i stort sätt återställd så njuter vi allihop av varje sekund. Khao Lak är inte stort men det finns massor att utforska, vi har inget behov av utflykter riktigt än :) 
På stranden på eftermiddagen igår och det var ljuvligt, knappt så att vattnet svalkade men det gjorde däremot Rickards Cuba libre :)  
   
Här dricker vi svala drinkar medan Sebbe spelar Beach Volley :) 
 
På kvällen åt vi på en mysig restaurang mere på stranden, Rickard het kyckling med svartpeppar och vitlök, jag åt underbar stekt fisk med mangosallad och killarna hamburgar tallrik ( inte så äventyrligt och öppensinnade matval av dem men nog så spännande eftersom Sebbe blev matförgiftad, stackarn) 
Efter maten prommenerade vi på stranden och mötte den lilla thailändska damen jag bestämt möte med kvällen innan. En underbar och skrattande människa som antagligen gjorde en bra affär med sina sålda lyktor och hälsade oss adjö med orden "Godo luck Pappi, Good luck madame". 
 
 
Vi gick vidare till huvudgatan där det känns som rena turen att man inte blir påkörd av någon av de bilar eller motorbikes som kommer dundrade lite hur som helst :)  Det finns nog 60 taxichaufförer i Khaolak och alla vill ha kunder så det ropas hela tiden "taxi, Taxi" "tjenare kompis" och favoriten är de påstridiga skräddarna som allt börjar med att vända sig till mannen och sen fråga "har du snus? Jag ÄLSKAR snus!"  Sen står de där och håller prillan i handen medans de febrilt försöker få in oss i butiken och vi som väluppfostrade svenska fastnar precis hela tiden :) 

Idag har Anton, rickard och jag vart på stranden i några timmar medans Sebbe vilar sig i form igen. 
Solen tar nått väldigt även om man smörjer med solskydd och sitter under palmer och parasoll när man inte ligger i vattnet. Jag har ju skaffat en solhatt, inte så vackert men himla skönt :) 
  
 

Avlslutar med en klassisk bild för att göra er alla avundsjuka :) 
 
 

Kommentarer

Postat av: Monica

Publicerad 2012-12-05 19:31:56

Aaarghhhhh! Ser underbart ut! Frågan är om jag inte hellre varit där med magsjuka än här... .... ....
Aaaarrrggghhhhhhhh!

Svar: Haha! Ja, det var en sån där typisk matförgiftnings variant och han är redan på fötter :) På lördag blir det marknad för oss :)
Lena Lorensson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela